Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно 2 букси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно 2 букси

Здравейте , колеги , случайно някой знае ли за какво са тези букси . Наскоро като си сменях крушките забелязах , че тези букси не са закачени никъде , затова реших да попитам тук във форума . Предполагам се вижда на снимките , но все пак да поясня , на 2-та и 3-та снимки са еднакви букси
    sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

При мен буксата от първата снимка е включена във фара. Аз съм с фабричен ксенон и това май е буксата за моторчето за регулирането на фара.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09 - Remapped - Ex
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97 - Ex
    Lancia Phedra 2.2 JTD '03

Comment

Втората ти е за закопчаването на предния капак.Като е отворен ти свети на таблото.
      CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
        Втората ти е за закопчаването на предния капак.Като е отворен ти свети на таблото.
        То тая букса масово е свободна. Мисля, че има бутон там само ако колата е с фабрична аларма.

Голямата наистина е за фара.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Втората, която пишете, че е масово свободна е за закачане за компютър. За тест на ECU, диагностика на двигател, както искате му казвайте.[COLOR="Silver"]
          Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Благодаря за отговорите , в такъв случай , ще трябва да потърся къде се намира тази машинка
            sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

Има elearn, вместо да гадаете, да бяхте погледнали там.
              ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                То тая букса масово е свободна. Мисля, че има бутон там само ако колата е с фабрична аларма.

Голямата наистина е за фара.
                Всички 59-ки имат микроключе в бравата на предния капак,неговата просто е изключена защото вероятно е прецакано ключето и свети постоянно !!!!!
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                X